" />
Hakkımda

Hakkımda

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 12:57
Hakkımda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLYANNA SUCCİ KARA’ NIN BAŞARILARLA VE ÖDÜLLERLE DOPDOLU BİR MESLEKİ YAŞAMI VAR

Milli ve Manevi değerler konusunda önemli hassasiyetleriyle bilinen ve Neredeyse yaşı kadar Habercilik yaşamı olan Polyanna Succi, çocuk yaşta bankaların çıkarmış olduğu aylık çocuk dergilerinden başlayan yazı hayatı; yaşamın içerisinde “haberci, köşe yazarı, muhabir” olarak yerel, bölgesel, yaygın ve uluslararası görsel, sesli ve yazılı yayın organlarından aldığı görevlerdeki başarısıyla devam etmiştir. Yurt dışı ve içi önemli eğitimlere sahip olan Polyanna Succi; Analiz Uzmanı olup, birçok yerli ve yabancı tanınmış siyasi ve çok özel misyona haiz üst düzey yöneticiye analiz uzmanı olarak liyakat la görev yapmış ve yapmaktadır…

Kısa ismi İSDEMİR olan İSKENDERUN DEMİR ÇELİK fabrikaları özelleştikten sonra buraya ilk giren Bayan Gazeteci olan Polyanna Succi’nin burda yaptığı özel röportajların basına yansıması sonucu “UMUT KAPISI İSDEMİR” başlıklı yazı dizisi yaygın ve uluslar ası medya ödülü alma başarısını sağlamıştır.

Fiziksel Engelli ve Kimsesiz Çocuklara sahip çıkmasıyla da;
Adana, Mersin ve Hatay bölgesince tanınan Polyanna Succi’ nin; Yüzlerce ve hatta Binlerce Çocuğu Sünnet Ettirdiği ve Yüzlerce ve yine Binlerce Nikâhsız Çifti resmi nikâh ile Evlendirdiği bilinmektedir.

POLYANNA SUCCİ’NİN ARALARINDA 3 DİLE ÇEVRİLMİŞ OLAN TOPLAM OLARAK 14 KİTABI BULUNMAKTA

Polyanna Succi ‘nin, aralarında, Teoloji (Tanrı Bilimi) ve Akademik olmak üzere yerli ve yabancı çeviri ve tashih uzmanı olması nedeniylede müşterek kitaplarla birlikte toplam 14 kitabı bulunmaktadır (üç dile çevrilen “Tanrının Ailesi”, “Efkaristiya Mucizesi”,”Bayraklı Sent Antuan,” ve “Yeşilköy de Noel Aleluya” gibi…)

Polyanna Succi 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Hatay bölgesinden Türkiye de ilk Hristiyan Milletvekili Adayı olma özelliğine de sahiptir. Kick Boks, Muay Thai, Karate, Judo, Aikido gibi Uzak doğu sporlarında birçok Uluslararası önemli başarısı da bulunan Polyanna Succi, Savaş Muhabiri kökenli YANKI isimli Canlı TV programlarıyla da tanınan Gazeteci-Yazar ve Siyaset Bilimci Yaşar KARA ile 30 yıllık evlidir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.